Ndërmarrës+

Programer

Unë kam punuar si ndërmarrës, programer dhe marketer dixhital për klient të ndryshëm duke filluar nga biznese të vogla e deri në korporata të mëdha.

Unë ju ofroj klientëve brendim dhe marketing kuptim-plotë që të shfaqin dhe tregojnë VLERË dhe përmes kësaj të fitojnë shitje dhe klient të rinjë për produktet ose shërbimet që ata ofrojnë.

 

Unë jam gjithmonë i interesuar të punoj për projekte të reja. Nëse dëshironi të bisedoni, më kontaktoni.

Shërbimet+

Aftësitë

 • Identiteti i kompanisë
 • Strategjia e kompanisë
 • Emërimi i kompanisë
 • Marketing Dixhital
 • Marketing në Rrjetet Sociale
 • Optimizim në motorët e kërkimit
 • Marketing në motorët e kërkimit
 • Strategji & Hulumtime
 • Analitikë
 • Shfaqja e reklamave
 • Marketing me Email
 • Dizajn i uebfaqeve
 • Zhvillim i uebfaqeve
 • Zhvillim i aplikacioneve
 • E-commerce (Tregti online)