Unë+

Shërbimet

Emri im i plotë

Blerjan Gashi

E-mail adresa

info@blerjangashi.com

Numri telefonit

+38344166164

Unë jam Blerjani, ndërmarrës, programer dhe marketer dixhital.

Unë ju ofroj klientëve(bizneseve) brendim dhe marketing kuptim-plotë që të shfaqin dhe tregojnë VLERË dhe përmes kësaj të fitojnë shitje dhe klient të rinjë për produktet ose shërbimet që ata ofrojnë.

 

  • Identiteti i kompanisë
  • Strategjia e kompanisë
  • Emërimi i kompanisë
  • Marketing Dixhital
  • Marketing në Rrjetet Sociale
  • Optimizim në motorët e kërkimit
  • Marketing në motorët e kërkimit
  • Strategji & Hulumtime
  • Analitikë
  • Shfaqja e reklamave
  • Marketing me Email
  • Dizajn i uebfaqeve
  • Zhvillim i uebfaqeve
  • Zhvillim i aplikacioneve
  • E-commerce (Tregti online)

Edukimi+

Eksperienca

2014

Gjimnazi Filologjik “Eqrem Çabej” Prishtinë

-Drejtimi Gjuhësor

2017

Kolegji Universitar Universum – Kosovë, Prishtinë

-Drejtimi Biznes Menaxhment

2019

Universiteti Mykolas Romeris – Lituani, Vilnius

-Drejtimi Biznes Menaxhment

Now

Duke fituar njohuri përmes internetit 24/7…

2016

Gastro6 Gastronomy – Gjermani, Hagen

-Menaxher i Marketingut

2017

POM Agency – Kosovë, Prishtinë

-Bashkëthemelues

2019

Blerjan Gashi – Personal Brand

Fillime të reja…